Fendt Traktoren Landbouw

Fendt heeft een aantal populaire modellen tractoren onder andere de series Fendt 800 Vario en Fendt 700 Vario. Bekijk smalspoortrekkers, kleine-, middelgrote en grote trekkers van Fendt.

Verwijder filters


Bouwjaar


Prijs (€)BedrijfsurenConditie


Zoekwoord


Brandstoftype


Vermogen (PK)


Laadvermogen (kg)


Ledig gewicht (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)

35 resultaten
Ontvang dagelijks de nieuwste advertenties in uw inbox
Dankzij de e-mail alert mist u niets meer.
Fendt
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

Geschiedenis 

Fendt is een Duits bedrijf dat landbouwmachines maakt. Het werd opgericht door de gebroeders Fendt in Marktoberdorf, Beieren. Ze begonnen met het maken van tractoren in 1930, maar nu maken ze naast tractoren ook maaidorsers, balenpersen en oogstmachines.  

In 1997 werd Fendt onderdeel van de AGCO-groep. Deze groep levert trekkers en landbouwmachines over de hele wereld.  

Verschillende modellen Fendt 

Fendt wordt ingedeeld in 7 klassen van klein naar groot: 200 Vario, 300 Vario, 500 Vario, 700 Vario, 800 Vario, 900 Vario ,1000 Vario en de 1100 Vario.  

De 200 Vario-serie bestaat uit smalspoortrekkers of gewone trekkers tussen de 79 en 124 pk. De Fendt 200 V/F/P Vario wordt vaak ingezet in wijngaarden en boomgaarden. Het achtervoegsel 'V', 'F', of 'P'  wijst op de grootte en vooral breedte van de trekker. 'V' is het meest compact, en 'P' het breedst van de compacttrekkers.   

De 300 Vario-serie  is een populaire tarctorserie onder kleine boerderijen of gemeentewerken. De 300 Vario-serie is de zwaarste onder de kleinere modellen en worden uitgevoerd met een 4 cilindermotor met vermogens van 113 pk tot 152 pk.    

De 500 Vario-serie is vanwege zijn compacte afmetingen veelzijdig op het veld, grasland of in het transport. Deze tractorserie heeft 4 cilinder motor met een vermogen van 124 tot 163 pk.  

De 700 Vario-serie is een trekker tussen de midden- en zware klassen. Fendt 700 Vario Gen 7 heeft een vermogensbereik tussen de 203 en 303 pk. De Fendt Vario Gen 6 tussen de 144 tot 237 pk. Het achtervoegsel “GEN” staat voor de generatie.  

De 800 Vario-serie is een zware trekker met een 6 cilindermotor met een vermogen van 226 tot 287 pk. De tractor is sterk op het land en in transport.  

De 900 Vario-serie is inzetbaar op het land, bij wegtransport en in de bosbouw. De tractoren zijn voorzien van een MAN 6 cilinder motor met een vermogen van 296 tot 415 pk.  

De 1000 Vario-serie staat bekend om zijn veel pk’s . Met tot 517 pk is de Fendt 100 Vario de sterkste wieltractor van Fendt.   

De 1100 Vario-serie is een rupstractor geschikt voor vlak terrein en droge, losse grond. Er zijn 3 modellen met een MAN 6 cilinder motor met een vermogen van 511 tot 673 pk.  

Andere populaire merken in de categorie tractoren zijn: John Deere, New Holland, Case en Deutz.  

Fendt Traktoren Landbouw kopen - gebruikt en nieuw - TrucksNL

Hoe adverteer ik Fendt tractoren ?

Het verkopen van één of meerdere Fendt trekkers via TrucksNL is zeer eenvoudig. Iedereen kan een advertentie plaatsen. U kunt zich hier aanmelden voor een abonnement of om een losse advertentie te plaatsen. 

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL is een internationaal handelsplatform. Iedereen kan er advertenties plaatsen of voertuigen kopen. De website wordt dagelijks bezocht door handelaren, dealers, transport- en bouwbedrijven uit de hele wereld. U kunt reageren of reacties ontvangen via e-mail, telefoon en WhatsApp.