Mercedes-Benz Vrachtwagens

Verwijder filters

Merk


Toon meer

Toon meer


Bouwjaar


Prijs (€)


Tellerstand (km)


Conditie


Motor

Brandstoftype


Vermogen (PK)Transmissie

Assen

Asconfiguratie


Toon meer

Gewicht

Ledig gewicht (kg)


Laadvermogen (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)
Zoekwoord

2.523 resultaten
Ontvang dagelijks de nieuwste advertenties in uw inbox
Dankzij de e-mail alert mist u niets meer.
Mercedes-Benz
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

Mercedes Benz

Mercedes Benz is een van de meest bekende en succesvolle autofabrikanten ter wereld. Niet alleen op het gebied van personenauto’s maar ook wat vrachtwagens betreft is Mercedes Benz met recht een van de grootste spelers. Sinds de eerste vrachtwagen serie gepresenteerd werd in 1926 heeft Mercedes Benz zijn assortiment uitgebreid naar alle typen grote en klein vrachtwagens.

De meest bekende vrachtwagens uitgelicht

Het aanbod aan Mercedes Benz vrachtwagens is enorm. Van de standaard trekkers tot speciale uitvoeringen voor uitzonderlijk vervoer en trekkers voor transport over extra ruig terrein.

Mercedes Benz Atego. Ontwikkeld in 1998 en vernieuwd in 2013, is de Atego een echte alleskunner. Versies zijn verkrijgbaar variërend van 6,5 tot 16 ton en met een 4- of 6-cilinder aandrijving. De nieuwste modellen zijn uitgerust met een geavanceerd start-stopsysteem en kunnen worden uitgerust met een nieuwe magnetische retarder.

Mercedes Benz Axor. Eenvoudig uitgerust met een manuele versnellingsbak en een 12-liter zescilinder-in-lijn motor, is dit een echt werkpaard voor zowel dagritten als lange internationale transporten. In 2012 is het model vervangen door de Antos die veel van de praktische eenvoud van de Axor heeft overgenomen.

Mercedes Benz Actros. Een zware truck die wordt gebruikt voor lange afstanden en zware lasten, met name in de bouwsector. Dit model is uitgerust met een 12-liter V6 dieselmotor die een vermogen van 310 tot 480 pk oplevert. Er is ook een krachtigere V8 motor beschikbaar met een vermogen tot 652 pk.

Hoe adverteer ik Mercedes-Benz vrachtwagens?

Het verkopen van één of meerdere Mercedes-Benz vrachtwagens via TrucksNL is zeer eenvoudig. U kunt zich hier aanmelden voor een abonnement of om een losse advertentie te plaatsen. Kortom, iedereen kan een advertentie plaatsen op TrucksNL..

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL is een internationaal handelsplatform. Iedereen kan er advertenties plaatsen of voertuigen kopen. De website wordt dagelijks bezocht door handelaren, dealers, transport- en bouwbedrijven uit de hele wereld. U kunt reageren of reacties ontvangen via e-mail, telefoon en WhatsApp.

Staan er alleen gebruikte Mercedes-Benz vrachtwagens geadverteerd?

Gebruikte voertuigen vertegenwoordigen het grootste aanbod op de website, maar er worden ook nieuwe en beschadigde objecten aangeboden. Dit betreft ongeveer 10% van het aanbod van de in totaal ruim 100.000 advertenties die online staan.