Renault Bakwagen Vrachtwagens

Renault staat voor luxe, comfort en dat gecombineerd met een mooi design. In een Renault bakwagen vervoert u uw producten dan ook in stijl.

Verwijder filtersBouwjaar


Prijs (€)


Tellerstand (km)Motor

Brandstoftype


Vermogen (PK)Assen

Asconfiguratie

Gewicht

Ledig gewicht (kg)


Laadvermogen (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)
Zoekwoord

179 resultaten
Ontvang dagelijks de nieuwste advertenties in uw inbox
Dankzij de e-mail alert mist u niets meer.
Renault
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

Op zoek naar vervoer met genoeg laadruimte, maar niet te groot en log? Dat kan met een bakwagen vrachtwagen van Renault. Kies voor een lichte bakwagen en u kunt met gemak de weg op. En voor grotere ladingen zijn de middelzware of zware bakwagens een goede optie. 

Kies de Renault bakwagen

Renault blijft altijd innoveren om uw leven makkelijker te maken, of dat nu op persoonlijk vlak is of op werkgebied. De Renault bakwagen vormt geen uitzondering hierop. De bakwagens die u koopt bij TrucksNL verkeren allemaal in goede staat en u kunt nog jaren vooruit met uw gloednieuwe gebruikte Renault. De meesten zijn in het bezit van de handige laadklep waardoor u eenvoudig kunt laden en lossen. Het zijn voornamelijk handgeschakelde wagens die rijden op diesel. En vergeet vooral niet om aan te geven welke extra’s u zoekt in volgende Renault!

Renault bakwagen modellen

Van de Renault Midlum voor middelzwaar tot zwaar werk in vooral stedelijke gebieden tot de middelzware D-serie en zwaardere Premium distributie vrachtwagens, u komt ze allemaal tegen in ons assortiment. Maar dit zijn niet de enige series waarin u een Renault bakwagen kunt verkrijgen. Hoe u hier het beste achter komt? Door zelf een kijkje te nemen.

Welke Renault bakwagens verkopen jullie?

Van bakwagens uit de Renault Premium, Midlum of D-serie, de kans is groot dat als u een specifieke Renault bakwagen op het oog heeft, wij deze in ons assortiment hebben.

Hoe adverteer ik een Renault bakwagen?

U biedt uw Renault bakwagen eenvoudig én snel te koop aan op twee manieren. Zo kunt u eenmalig een losse advertentie plaatsen. Bent u van plan om meerdere bakwagens of andere voertuigen te koop aan te bieden, kies dan voor ons abonnement.

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL wordt iedere dag bezocht door dealers, handelaren, transport- en bouwbedrijven wereldwijd. Op ons internationale handelsplatform kan iedereen advertenties plaatsen of voertuigen kopen. U kunt reageren of reacties ontvangen via e-mail, telefoon en WhatsApp.