10x4 Kipper Vrachtwagens

Een 10x4 kipper is een vrachtwagen die grote hoeveelheden materiaal kan vervoeren. En dankzij de kipper is het mogelijk de lading snel te lossen.

Verwijder filters

Uitrusting


Bouwjaar


Prijs (€)


Tellerstand (km)


Conditie


Motor

Brandstoftype


Vermogen (PK)


Emissienorm


Transmissie

Assen

Asconfiguratie


Toon meer

Gewicht

Ledig gewicht (kg)


Laadvermogen (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)

Cabinetype
Zoekwoord

22 resultaten
Ontvang dagelijks de nieuwste advertenties in uw inbox
Dankzij de e-mail alert mist u niets meer.
10x4
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

Als u veel vervoert met de vrachtwagen, weet u als geen ander hoe tijdrovend het lossen van de lading kan zijn. Maar in plaats van handmatig lossen, doet de moderne 10x4 kipper dit automatisch in grote snelheid. Dit maakt hem uitermate geschikt voor onder andere de logistieke sector en agrarische sector.

Hoe de 10x4 kipper werkt

Hoe vol de laadruimte ook is, dankzij het hydraulische systeem kunt u eenvoudig de lading lossen. Met een druk op de knop wordt de kipper, of kieptrailer, van een platte naar een schuine toestand gezet door deze achterover te kantelen. Vervolgens gaat de achterzijde open waardoor de gehele lading wordt gelost. Dit scheelt u uren tijd waardoor u weer snel de weg op kunt op naar de volgende bestemming.

Voordelen van de 10x4 kipper

De 10x4 kipper heeft 10 wielen met 5 assen, waarvan 2 assen en dus 4 wielen zijn aangedreven. Dit maakt dat de 10x4 kipper perfect voor zware ladingen die op terrein vervoerd kunnen worden. Het hydraulisch systeem zorgt voor een flinke lossnelheid waardoor u vaker op en neer kunt rijden. Ook zal u minder fysieke klachten oplopen omdat u de lading niet meer handmatig hoeft te scheppen.

10x4 kipper kopen

DAF, Mercedes-Benz, Terberg – dit zijn maar enkele merken waarvan u bij ons een 10x4 kipper kunt aanschaffen. De kippers verkeren allemaal in goede staat en komen niet alleen uit ons eigen land, maar ook uit Europese landen als Duitsland en Finland.

Hoe adverteer ik 10x4 kippers?

Via TrucksNL biedt u 10x4 kippers op een snelle en eenvoudige manier te koop aan. Plaats eenmalig een losse advertentie te plaatsen of meldt u aan voor een abonnement.

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL is een internationaal handelsplatform waarop iedereen advertenties kan plaatsen en nieuwe of gebruikte kan voertuigen kopen. De website wordt dagelijks bezocht door handelaren, dealers, transport- en bouwbedrijven over de hele wereld. U kunt reageren of reacties ontvangen via e-mail, telefoon en WhatsApp.