Plaats advertentie
Verwijder filtersBouwjaar


Prijs (€)Tellerstand (km)


Conditie


Motor

Brandstoftype


Vermogen (PK)Gewicht

Ledig gewicht (kg)


Laadvermogen (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)
Zoekwoord

Trekkers | autolaadkraan

Trekkers met een autolaadkraan worden gebruikt voor het vervoeren van alles soorten en maten goederen. Bekende merken autolaadkranen zijn Palfinger, HMF en HIAB.

127 resultaten
Ontvang dagelijks de nieuwste advertenties in uw inbox
Dankzij de e-mail alert mist u niets meer.
autolaadkraan
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

Tweedehands trekker met kraan kopen 

Door middel van een trekker met autolaadkraan kan de chauffeur zelf laden en lossen. Zo is er geen losse kraan nodig op locatie. 

Het is ook mogelijk om een losse autolaadkraan op een trekker te laten monteren. Bekijk bekende merken voor losse autolaadkranen als Hiab, Palfinger en HMF, Effer kranen.  

Moet ik een cursus volgen voor het besturen van een autolaadkraan? 

In de Arbo-wet is bepaald dat de werkgever ervoor moet zorgen dat zijn personeel deskundig en veilig kan omgaan met een autolaadkraan. Daarom moeten werknemers voor bepaalde werkzaamheden voorzien zijn van een bewijs.  

  • Voor het gebruik van een autolaadkraan tot 10 tonmeter is een training nodig. 

  • Voor het laden en lossen van goederen van de vrachtwagen (direct naast de wagen) vanaf 10 tonmeter is een kraancertificaat nodig.  

  • Als de lading vanaf 10 tonmeter verder wordt weggezet is de machinistendiploma verplicht.  

Kraanaandrijving met PTO 

Een autolaadkraan met aandrijving door middel van PTO (power take-off) zorgt ervoor dat de hydraulische installatie van de opgebouwde kraan in werking wordt gezet. Wanneer gebruik wordt gemaakt van de kraan, zal de motor van de trekker draaien. Als er meer vermogen wordt gevraagd door de kraan, zal de motor meer toeren draaien en het gewenste vermogen leveren.  

Trekkers met autolaadkraan kopen - gebruikt en nieuw - TrucksNL

Hoe adverteer ik een trekker met autolaadkraan?

Het verkopen van één of meerdere trekkers met autolaadkraan via TrucksNL is zeer eenvoudig. Iedereen kan een advertentie plaatsen. U kunt zich hier aanmelden voor een abonnement of om een losse advertentie te plaatsen.

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL is een internationaal handelsplatform. Iedereen kan er advertenties plaatsen of voertuigen kopen. De website wordt dagelijks bezocht door handelaren, dealers, transport- en bouwbedrijven uit de hele wereld. U kunt reageren of reacties ontvangen via e-mail, telefoon en WhatsApp.