Magirus Deutz Vrachtwagens

Het van oorsprong Duitse Magirus-Deutz produceerde onder andere vrachtwagens, brandweermaterieel en bussen. In de jaren ‘70 werd Magirus opgenomen in Iveco, maar bleef motorenbouwer Deutz zelfstandig opereren.

Verwijder filters


Uitrusting


Bouwjaar


Prijs (€)


Tellerstand (km)


Conditie


Motor

Brandstoftype


Vermogen (PK)


Euronorm


Assen

Asconfiguratie

Gewicht

Ledig gewicht (kg)


Laadvermogen (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)

Cabinetype
Zoekwoord

17 resultaten
Ontvang dagelijks de nieuwste advertenties in uw inbox
Dankzij de e-mail alert mist u niets meer.
Magirus Deutz
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

Voor karakteristieke vrachtwagens zit u goed met een Magirus-Deutz. Van dit degelijke merk bieden we op TrucksNL veel oude modellen aan, waarvan er zeker één past bij uw wensen. 

Rijden in Magirus-Deutz brandweermaterieel

Magirus is bekend geworden door de productie van brandweervoertuigen. Vooral de autoladders zijn ongeëvenaard. Verschillende uitvoeringen brandweermateriaal vindt u regelmatig in ons aanbod. Omdat de wagens breed inzetbaar én ruim opgezet zijn, zijn ze geschikt voor verschillende bedrijfsdoeleinden. De wagens zijn degelijk en gebouwd om allerlei weersomstandigheden te doorstaan. Dit maakt dat een brandweerwagen van Magirus-Deutz een perfecte vrachtwagen kan zijn voor uw bedrijf.

Zelf Magirus-Deutz ontdekken

Magirus-Deutz heeft meer gedaan dan enkel brandweermaterieel. Later werden vrachtwagens en bussen geproduceerd met luchtgekoelde dieselmotoren. Kortom, u bent niet gebonden aan een brandweerwagen. U kunt ook eenvoudig kiezen uit kippers, kraan- of takelwagens en zelfs betonwagens. De oudere Magirus-Deutz vrachtwagens zijn veelal handgeschakeld en komen voornamelijk uit Duitsland, Nederland en België. Met uw nieuwe oude Magirus-Deutz kunt u de komende jaren weer vooruit.

Welke Magirus-Deutz vrachtwagens verkopen jullie?

Van de bekende brandweerwagens tot kippers, takelwagens tot bakwagens, we verkopen een grote variatie aan Magirus-Deutz vrachtwagens.

Hoe adverteer ik een Magirus-Deutz vrachtwagen?

Via TrucksNL verkoopt u de Magirus-Deutz vrachtwagen eenvoudig. Kies voor het plaatsen van een losse advertentie of neem een abonnement af.

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL is het internationale handelsplatform waarop iedereen advertenties kan plaatsen of voertuigen kan kopen. De website wordt iedere dag bezocht door handelaren, dealers, transport- en bouwbedrijven wereldwijd. U kunt reageren of reacties ontvangen via e-mail, telefoon en WhatsApp.