Plaats advertentie
Verwijder filters


Bouwjaar


Prijs (€)Tellerstand (km)


Conditie


Motor

Brandstoftype

Diesel (104)

Vermogen (PK)Assen

Asconfiguratie

4x2 (74)
6x2 (16)
8x4 (4)
8x2 (2)

Gewicht

Ledig gewicht (kg)


Laadvermogen (kg)


Totaalgewicht / GVW (kg)


Cabinetype
Zoekwoord

Autotransporter Vrachtwagens

138 advertenties

Een autotransporter maakt het voor vrachtwagens mogelijk om personenauto’s snel en veilig te laden, lossen en vervoeren. Kies uit een uitgebreid overzicht met autotransporters van betrouwbare merken als Mercedes, Man, Renault, Volvo en meer. Ideaal voor autohandelaren en wegendiensten.

138 advertenties
Ontvang dagelijks de nieuwste advertenties in uw inbox
Dankzij de e-mail alert mist u niets meer.
  • Privacy gegarandeerd
  • Gratis
  • Elk moment opzegbaar

Autotransporter vrachtwagen combinaties

Een autotransporter vrachtwagen kan meerdere auto's, bedrijfswagens of trekkers vervoeren. De combinatie bestaat uit een trekkende eenheid en een oplegger die geschikt is het transporteren van voertuigen. 

Enkel- en dubbel deck opleggers

De oplegger van een autotransporter combinatie kan uit meerdere decks / verdiepingen bestaan. De autotransporter opleggers met een dubbel deck kunnen meer voertuigen per keer vervoeren. De autotransporter opleggers met een enkel deck hebben het voordeel dat er grotere / hogere voertuigen kunnen worden meegenomen. 
Voor het vervoeren van zwaar materieel worden doorgaans diepladers , semi diepladers op oprij vrachtwagens ingezet. Oprijvrachtwagens zijn voorzien van een schuin aflopend plateau waarop oprijplaten worden aangekoppeld zodat het voertuig hier zelf op kan rijden. 

Autotransporter vrachtwagen aanhangwagens

De autoransporter combinatie kan ook nog worden verlengd met een aanhanger. Hierdoor kunnen nog meer voertuigen worden vervoerd. 

Autotransporters voor bedrijfswagens en auto's 

Ook auto's en bedrijfswagens kunnen voertuigen vervoeren met een geschikte aanhanger. Om machines en enkele voertuigen te vervoeren worden vaak oprijwagen bedrijfswagens ingezet. 

Autotransporter Vrachtwagens kopen - gebruikt en nieuw - TrucksNL

Hoe adverteer ik autotransporter vrachtwagens?

Het verkopen van één of meerdere autotransporter vrachtwagens via TrucksNL is zeer eenvoudig. U kunt zich hier aanmelden voor een abonnement of om een losse advertentie te plaatsen. Kortom, iedereen kan een advertentie plaatsen op TrucksNL.

Hoe werkt TrucksNL?

TrucksNL is een internationaal handelsplatform. Iedereen kan er advertenties plaatsen of voertuigen kopen. De website wordt dagelijks bezocht door handelaren, dealers, transport- en bouwbedrijven uit de hele wereld. U kunt reageren of reacties ontvangen via e-mail, telefoon en WhatsApp

Staan er alleen tweedehands autotransporter vrachtwagens geadverteerd?

Gebruikte voertuigen vertegenwoordigen het grootste aanbod op de website, maar er worden ook nieuwe en beschadigde objecten aangeboden. Dit betreft ongeveer 10% van het aanbod van de in totaal ruim 100.000 advertenties die online staan.